Mám pocit že o ingame ekonomiku v Diablu III se stará rybička....
Před 1.0.4 cena goldu na RMAH 1mil za 2.5€
Po 1.0.4 cena goldu na RMAH 1mil za 0.25€
Výsledek ?
Dobrej item na GoldAH (cena v pruměru teď 100mil g) nepůjde pod 1000mil goldů :-D
ah sa ako tak zniest da skor mi vadi paragon lvl a jeho imba rewardy![]()
AH se snést nedá, v podstatě to odstranilo Gold AH ze hry. 7000 hodin při 1mil expu/hodina na 100lvl paragonu není za chvíli![]()
Já hry nehraji už dva rokyJinak mi nepřijde že Paragon levely něco změní, jen bude víc goldů a víc itemů
No v tom som s tebou za jedno nezmenia nic len to ze mas pocit ze ked zabijas elity a mobov tak robis pre seba nieco viac , ale ten reward je podla mna smiesny
Dnes neviem ci je to patchom alebo naschval no padli mi legendarky asi po 30min hrania inak celkovy dojem z patchu slaby
Blizz chtěl dát hráčům něco za čím by se mohli hnát.. v tom failnuli. Taky failnuli snahu sebrat zákazníky číňanům v oblasti prodeje goldů a místo toho vytvořili hyperinflaci na GoldAH protože goldy ztratili hodnotu asi 4x přitom se ale nezvýšil jejich drop
no dnes som skusal a hral. je smiesne dostat staty po paragon lvl a to 1x a 3x primarny stat co mas ak sa nemylim zlte veci padaju docela statocne
Pocitam tymto ta ah bude do mesiaca ze k prdu pekne povedane
edit: Som naozaj zvedavy kolko ludi sa vrati spat hrat bohuzial cisla sa k nam asi nikdy nedostanu